RESIDENCE HET KLOOSTER
verhuurinfo
  

Objectinformatie

Appartement C, Kerkstraat 32

DIT APPARTEMENT IS REEDS VERHUURD!

In het fraaie oude centrum van Wassenaar, bieden wij aan, een zeer exclusief en ruim appartement op de 1e etage van "Residence het Klooster".

Via de Kerkstraat komt u het prive-terrein op, waar u beschikt over 2 eigen parkeerplekken. Een fraaie massieve deur geeft toegang tot de gezamenlijke entree waar zich het trappenhuis en lift bevinden. Het betreffende appartement is gesitueerd op de 1e etage aan de linkerkant van het gebouw. De entree van de bewoning is te bereiken via de trap, maar ook met een prive lift die tot in het appartement leidt.

Via de entree van de woning komt u in de hal met de gang van waaruit u links toegang heeft tot twee ruime slaapkamers welke een badkamer delen. Rechts heeft u toegang tot de study/slaapkamer met eigen badkamer en de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim en licht en is v.v. van een fraaie parketvloer, openhaard en royaal dakterras.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een luxe semi-open keuken v.v. inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de bijkeuken en de nooduitgang.

Voor prijzen en/of een bezichtiging belt u gratis met 0800 400.4.400


De maatvoering van het appartement en toebehoren is als volgt:

Oppervlakte appartement C
Residence het Klooster

appartement (bvo) 198 m2
terras 20 m2
buitenberging 10 m2
parkeerplaatsen (2) 22,6 m2

TOTAAL 250,6 m2Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de luxe van Residence het Klooster.

Download PDF hier