RESIDENCE HET KLOOSTER
verhuurinfo
  

Objectinformatie

Appartement D, Kerkstraat 30

DIT APPARTEMENT IS REEDS VERHUURD!

In het fraaie oude centrum van Wassenaar, bieden wij aan, een zeer exclusief en ruim appartement op de 1e etage van "Residence het Klooster".

Via de Kerkstraat komt u het prive-terrein op, waar u beschikt over 2 eigen parkeerplekken. Een fraaie massieve deur geeft toegang tot de gezamenlijke entree waar zich het trappenhuis en lift bevinden. Het betreffende appartement is gesitueerd op 1e etage aan de rechterkant van het gebouw. Via de entree van de woning komt u in de hal met de gang die toegang biedt tot de de nooduitgang, toilet, 2 slaapkamers en de studeerkamer.

De 2 slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. De studeerkamer is tevens te gebruiken als een 3e slaapkamer. Via openslaande deuren komt uit vanuit de gang in de ruime open keuken met eetgedeelte. De keuken is v.v. diverse luxe inbouwapparatuur. Via het eetgedeelte komt op een lager gelegen niveau in de woonkamer v.v. fraaie parketvloer en openhaard. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een riant dakterras.

Voor prijzen en/of een bezichtiging belt u gratis met 0800 400.4.400De maatvoering van het appartement en toebehoren is als volgt:

Oppervlakte appartement D
Residence het Klooster

appartement (bvo) 227 m2
terras 20 m2
buitenberging 10 m2
parkeerplaatsen (2) 22,6 m2

TOTAAL 279,6 m2Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de luxe van "Residence het Klooster".

Download PDF hier