RESIDENCE HET KLOOSTER
verhuurinfo
  

Objectinformatie

Appartement E, Kerkstraat 34

DIT APPARTEMENT IS REEDS VERHUURD!

In het fraaie oude centrum van Wassenaar, bieden wij aan, een zeer exclusief en ruim appartement (penthouse) op de 2e etage, tevens de bovenste etage van "Residence het Klooster".

Via de Kerkstraat komt u het prive-terrein op, waar u beschikt over 2 eigen parkeerplekken. Een fraaie massieve deur geeft toegang tot de gezamenlijke entree waar zich het trappenhuis en lift bevinden. Het betreffende appartement is gesitueerd op de 2e etage van het gebouw. De entree van de bewoning is te bereiken via de trap, maar ook met een prive lift die tot in het appartement leidt. Via de entree van de woning komt u in de hal van waaruit u toegang heeft tot de woonkamer en het royale dakterras. De woonkamer is zeer ruim en licht en is v.v. van een fraaie parketvloer en openhaard. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een luxe open keuken v.v. inbouwapparatuur en een kookeiland. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Tevens bevindt zich een 2e badkamer op de overloop.

Waar de overige appartementen uit een verdieping bestaan, onderscheidt dit penthouse zich door een extra etage, een zgn. vide. De vide is via een fraaie houten trap vanuit de woonkamer te bereiken en is ideaal om er een hobbyruimte of studeerkamer te vestigen.

Voor prijzen en/of een bezichtiging belt u gratis met 0800 400.4.400
De maatvoering van het appartement en toebehoren is als volgt:

Oppervlakte appartement E
Residence het Klooster

appartement (bvo) 282 m2
terras 20 m2
buitenberging 10 m2
parkeerplaatsen (2) 22,6 m2

TOTAAL 334,6 m2Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichting en ervaar zelf de luxe van "Residence het Klooster."

Download PDF hier