RESIDENCE HET KLOOSTER
verhuurinfo
  

Objectinformatie

Appartement A, Kerkstraat 28

DIT APPARTEMENT IS REEDS VERHUURD!

In het fraaie oude centrum van Wassenaar, is per direct te betrekken een zeer exclusief en ruim appartement op de begane grond van "Residence het Klooster".

Via de Kerkstraat komt u het prive-terrein op, waar u beschikt over 2 eigen parkeerplekken. Een fraaie massieve deur geeft toegang tot de gezamenlijke entree waar zich het trappenhuis en lift bevinden. Het betreffende appartement is gesitueerd op de begane grond aan de linkerkant van het gebouw. Via de entree van de woning komt u in de hal met een tweesprong, waarmee u links 2 slaapkamers bereikt, waarvan 1 met een badkamer en rechts toegang heeft tot de studeerkamer/slaapkamer met badkamer en de woonkamer.

De woonkamer is zeer ruim en licht en is o.a. v.v. een fraaie eikenhouten parketvloer en openhaard. De grote glazen pui biedt veel licht en geeft tevens toegang tot de riante achtertuin. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een open keuken v.v. luxe inbouwapparatuur. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken, waar vandaan u de kelder en nooduitgang kunt bereiken.

Voor prijzen en/of een bezichtiging belt u gratis met 0800 400.4.400De maatvoering van het appartement en toebehoren is als volgt:

Oppervlakte appartement A
Residence het Klooster

appartement (bvo) 200 m2
kelder 15 m2
tuin 182 m2
terras 20 m2
buitenberging 10 m2
parkeerplaatsen (2) 22,6 m2

TOTAAL 449,6 m2
Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de luxe van "Residence het Klooster".

Download PDF hier