RESIDENCE HET KLOOSTER
verhuurinfo
  

Residence Het Klooster

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!  

Bel nu voor meer informatie of een afspraak.
Tel: 0800-400.4.400 (gratis) of e-mail: verhuur@OG.nl

Het oude klooster is gebouwd in 1899 en is ontworpen door de architect die tevens de Willibrodurskerk heeft ontworpen die ook in Wassenaar gesitueerd is. Het oorspronkelijke klooster bestond uit een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen.

Met de renovatie van het Klooster zijn de verschillende bijgebouwen gesloopt waardoor het hoofdgebouw beter tot zijn recht kon komen. Hierbij zijn de oorspronkelijke gevel, het trappenhuis en de indeling in originele staat gebleven.

Hierdoor zijn er in "Residence het Klooster" zoals het nu bekend staat, 5 zeer exclusieve appartementen gerealiseerd waarbij de authentieke details van het Klooster in ere zijn hersteld. Tevens is er een moderne aanbouw gerealiseerd waarbij een fraai contrast is ontstaan tussen en oud en nieuw. De aanbouw zorgt tevens voor een ruimtelijk karakter van de appartementen.

"Residence het Klooster" bestaat uit 3 verdiepingen, waarbij er op de begane grond en 1e etage ieder 2 appartementen gevestigd zijn. Op de 2e etage is een penthouse gevestigd. De appartementen op de 1e en 2e etage beschikken tevens over een priv
e lift die tot in het appartement reikt. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een prive terrein welke afgesloten wordt door een fraai smeedijzeren hekwerk wat voor privacy en veiligheid zorgt. Op het prive terrein zijn voor ieder appartement 2 parkeerplekken beschikbaar.